Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /storage/content/28/1009528/atob.nl/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 28 Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /storage/content/28/1009528/atob.nl/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 29 Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /storage/content/28/1009528/atob.nl/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 30 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/28/1009528/atob.nl/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/28/1009528/atob.nl/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654 Bekleden motorzadel
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/28/1009528/atob.nl/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/28/1009528/atob.nl/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654

Bekleden motorzadel

Afdrukken

Onlangs heb ik bij meerdere motorzaken navraag gedaan, om mijn BuddySeat opnieuw te laten bekleden. Echter na wat informatie te hebben ingewonnen en soms ook door grote ogen ben aangekeken, ben ik bij verschillende stoffeerders gaan informeren naar de mogelijkheden. Helaas kom ik er snel achter dat het voor de meeste meer een hobby project is dan dat er echt serieus een professioneel werk van gemaakt wordt. De prijzen lopen dan ook geheel uiteen. Vroeger ging ik nog wel eens naar Piet Kruis in Arkel en die heeft mij ooit in het verleden verteld dat hij een adresje had. Maar die motorzaak is er niet meer. Dus ben ik op zoek gegaan naar weer een nieuw adresje! Ik kwam uiteindelijk toch weer in Arkel uit!

 

En wat overkomt mij nu weer: Het adresje in Arkel stuurt mij naar een voordeur waarachter zich een fenomenale BuddySeat bekleder zit, en verkoopt ook nog eens 2e hands op maat gemaakte autostoelen. De gene die ik daar tegen kom is de enige echte PIET KRUIS zelf van de voormalige motor zaak in Arkel!

 

Voor nog geen 135 euro transformeert hij je BuddySeat tot een echt zadel!

 

Kijk zelf maar dan hoef ik niets meer uit te leggen!

Zadel Honda VT500: Voor de behandeling:

Zadel Honda VT500: Na de behandeling:

Met andere woorden als iemand ooit nog een zadel heeft wat moet worden overtrokken bel dan direct met Piet Kruis, dan weet je zeker dat je goed geholpen wordt.

Piet Kruis:  +31 (0) 653918685

De enige echte: ZADELMAN
http://PietKruis.ZadelMan.nl

of stuur een mail via ons naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken

Login voor leden

Het weer!

Afdrukken

Speciaal voor Ome-Wim!

Afdrukken